Tocană cremoasă de fructe de mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană cremoasă de fructe de mare. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 162 calorii. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 331 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de cățel de usturoi, amestec de fructe de mare, bețișoare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tocană De Fructe De Mare, Tocană De Fructe De Mare, și tocană de fructe de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți ceapa și țelina până se înmoaie, dar nu se colorează, aproximativ 10 minute. Aruncați usturoiul și gătiți încă 1 min.
Se toarnă vinul și se fierbe la foc mare până când majoritatea au dispărut.
Se toarnă amestecul de bulion și făină de porumb și se fierbe timp de 5-10 minute, amestecând des până se îngroașă. Condimentați, apoi adăugați fructele de mare și cea mai mare parte a mărarului. Se fierbe câteva minute până se încălzește, apoi se amestecă în crme frache.
Între timp, gătiți pâinea cu usturoi urmând instrucțiunile ambalajului. Împărțiți tocanita în boluri calde și împrăștiați cu mărarul rămas.
Se servește cu pâine de usturoi pentru a se scufunda în tocană.