Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană cremoasă de fructe de mare. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 162 calorii. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 331 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de cățel de usturoi, amestec de fructe de mare, bețișoare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tocană De Fructe De Mare, Tocană De Fructe De Mare, și tocană de fructe de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți ceapa și țelina până se înmoaie, dar nu se colorează, aproximativ 10 minute. Aruncați usturoiul și gătiți încă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă vinul și se fierbe la foc mare până când majoritatea au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se toarnă amestecul de bulion și făină de porumb și se fierbe timp de 5-10 minute, amestecând des până se îngroașă. Condimentați, apoi adăugați fructele de mare și cea mai mare parte a mărarului. Se fierbe câteva minute până se încălzește, apoi se amestecă în crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Între timp, gătiți pâinea cu usturoi urmând instrucțiunile ambalajului. Împărțiți tocanita în boluri calde și împrăștiați cu mărarul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere
Crengute De Marar Proaspat Culese
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se servește cu pâine de usturoi pentru a se scufunda în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.