Tocană Clasică De Vită

Tocană Clasică De Vită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocanita clasică de vită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 557 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, mandrină de vită dezosată cu grăsime, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană Clasică De Vită, Tocană Clasică De Vită, și Tocană Clasică De Vită.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de vită și uscați - o, tăiați-o în bucăți de 1 1/2 până la 2 inci. Puneți făina într-o pungă de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
2
Adăugați carne de vită și agitați pentru a acoperi cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Carne De VităCarne De Vită
3
Se toarnă 3 linguri de ulei într-un cuptor olandez de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați jumătate din carne; întoarceți bucățile după cum este necesar până se rumenesc bine pe toate părțile, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Transferați într-un castron. Dacă tigaia este uscată, adăugați încă 1 până la 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Adăugați carnea de vită rămasă și orice făină suplimentară în pungă; repetați la bucăți maronii pe toate părțile. Întoarceți toată carnea și sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa feliată, usturoiul tocat, frunzele de dafin, sucul de lămâie, Worcestershire, sare, zahăr, boia, piper, cuișoare măcinate, vin și bulion în tigaie. Se amestecă des, răzuind bucățile rumenite, până când amestecul fierbe. Acoperiți bine tigaia, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este fragedă când este străpunsă, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
BulionBulion
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați cartofi, morcovi, țelină și ceapă clocotită în tigaie. Continuați să gătiți, acoperite, până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, cu 25 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista