Tocană caldă de roșii și fasole albă
Roșii calde și tocană de fasole albă este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de roșii și fasole albă cu Ditalini, Fasole albă, varză și tocană de roșii, și Cârnați de pui cu roșii uscate și tocană de fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Roșii de miez și zaruri. Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați roșiile, busuiocul, uleiul de măsline, usturoiul, 1 linguriță sare și piper după gust.
Lăsați să stea până când roșiile sunt foarte suculente, aproximativ 15 minute.
Setați tigaia la foc mediu-mic și amestecați ușor fasolea. Se amestecă ocazional până când amestecul este cald la atingere, aproximativ 5 minute.
Adăugați mozzarella și parmezan. Amestecați ușor doar până când mozzarella s-a înmuiat și începe să se topească în șiruri, 2 până la 3 minute. Gustați și amestecați mai multă sare, dacă doriți. Turnati lingura in boluri si topiti fiecare portie cu o stropire de mai mult busuioc si parmezan.