Tocană cajun picant
Rețeta Spicy Cajun Stew îți poate satisface pofta de Cajun în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 546 de calorii, 37 g de proteine și 33 g de grăsimi per porție. Pentru 2,51 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Aceasta reteta serveste 5. Este perfecta pentru toamna. Un amestec de spanac, roșii și ardei iute, cârnați polonezi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tocană picant cu fructe de mare cajun, tocană picant cu fructe de mare cajun și tocană picant cu fructe de mare cajun.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până se rumenesc ușor; scurgere.
Adăugați roșiile și bulionul. Se aduce la fierbere. Se amestecă spanacul. Reveniți la fierbere; gătiți timp de 2 minute. Se amestecă orezul. Acoperiți și luați de pe foc.
Se lasa sa stea 5 minute. Se amestecă cu o furculiță.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Guenoc Lake County Cabernet Sauvignon. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Judetul Lacul Guenoc Cabernet Sauvignon]()
Judetul Lacul Guenoc Cabernet Sauvignon
Fructe înainte cu cireșe închise, piper alb picant și note de stejar, cu note de lavandă și vanilie pe nas. Aromele de fructe continuă pe gust, cu tanini fermi integrati și un final lung și suplu.