Tocană africană de dovlecei și năut

Tocană africană de dovlecei și năut
Rețeta de dovlecei africani și tocană de mazăre ar putea satisface pofta ta africană în aproximativ 45 minute. O porție conține 279 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână dovlecei, coriandru măcinat, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Tocană africană de dovlecei și năut, Tocană Africană De Arahide Cu Creveți Și Dovlecei, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.

Instrucțiuni

1
În cuptorul sau cratița olandeză de 5 litri, încălziți 3 lingurițe de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa în ulei; gatiti 10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Adăugați toate condimentele; se amestecă până când ceapa este bine acoperită. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste glazurat si intens. Se amestecă dovleceii; se acoperă bine cu amestec condimentat. Se amestecă bulionul, roșiile și nautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Încălziți supa la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Între timp, în tigaie de 8 inci, încălziți restul de 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare; adăugați okra în ulei. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand se inmoaie si marginile se rumenesc; se amestecă în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Împărțiți tocană uniform între 4 boluri. Pentru fiecare porție, top tocană cu 2 linguri coriandru tocat și generos 1 lingură semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Lupul pictat The Den Pinotage cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista