Tocanita spaniola de vita cu ardei Pimentari si ardei Piquillo

Tocanita spaniola de vita cu ardei Pimentari si ardei Piquillo
Tocanita spaniolă de vită cu ardei Piment și ardei Piquillo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 718 calorii, 55g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $5.83 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 123 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi, sos Worcestershire, ciuperci nasture și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ouă Amestecate spaniole cu Pimenton și sparanghel, Orez Spaniol Cu Năut Pimenton Crocant, și Orez spaniol cu năut pimenton crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mare până la fumat. Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe o parte, aproximativ 6 minute. Se amestecă pentru a slăbi carnea, se reduce focul la mediu și se adaugă ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand periodic, pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ardei, morcovi, ciuperci, piment pimentn, vin, roșii, pastă de roșii, Worcestershire, frunze de dafin și cimbru. Se condimentează ușor cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina. Se aduce la fierbere, se acoperă și se transferă la cuptor. Continuați să gătiți până când carnea este sfâșiată-fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Când tocanita este gata, scoateți din cuptor și aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin. Dacă tocanita nu este suficient de groasă, reduceți peste plită până când se atinge consistența dorită. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se răcește ușor. Tocană de oală în boluri individuale garnisiți cu o notă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
7
Serviți imediat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista