Tocanita de porc Verde Chile și Tomatillo este o fără gluten și vegetarian supă. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă este plăcută de 68 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți șuncă proaspătă de 3-5 lbs, coriandru, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Și Tocană De Chile Verde, Tocanita De Porc Chile Verde, și Carne de porc și tocană de Chile verde.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.