Tobe De Pui În Stil Tandoori La Grătar

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Tocanele de pui în stil Tandoori la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 210 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, ghimbir, tobe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar În Stil Tandoori, Pui la grătar în stil Tandoori și mango cu orez de iasomie Mango, și Pui la grătar în stil Tandoori și mango cu orez de iasomie Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți iaurtul cu ghimbirul, usturoiul, sucul de lămâie, semințele de muștar, garam masala, sarea kosher și pudra de chile. Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți tăieturi superficiale de 1 inch în pui.
Adăugați puiul la marinată și întoarceți-l la strat. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore.
Aprindeți un grătar, încălziți o tigaie pentru grătar sau preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți pulpele de pui din marinată, ștergând toate, cu excepția unui strat subțire. Grătiți pulpele de pui la foc moderat, întorcându-le ocazional până se rumenesc și fierte, 30 de minute. Alternativ, prăjiți pulpele de pui pe o foaie de copt unsă timp de 20 de minute, rotind o dată la jumătate.
Transferați pulpele de pui în farfurii, presărați cu chaat masala și serviți.