Tobe De Pui În Stil Tandoori La Grătar

Tobe De Pui În Stil Tandoori La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Tocanele de pui în stil Tandoori la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 210 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, ghimbir, tobe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar În Stil Tandoori, Pui la grătar în stil Tandoori și mango cu orez de iasomie Mango, și Pui la grătar în stil Tandoori și mango cu orez de iasomie Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți iaurtul cu ghimbirul, usturoiul, sucul de lămâie, semințele de muștar, garam masala, sarea kosher și pudra de chile. Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți tăieturi superficiale de 1 inch în pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Garam MasalaGaram Masala
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați puiul la marinată și întoarceți-l la strat. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Aprindeți un grătar, încălziți o tigaie pentru grătar sau preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți pulpele de pui din marinată, ștergând toate, cu excepția unui strat subțire. Grătiți pulpele de pui la foc moderat, întorcându-le ocazional până se rumenesc și fierte, 30 de minute. Alternativ, prăjiți pulpele de pui pe o foaie de copt unsă timp de 20 de minute, rotind o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați pulpele de pui în farfurii, presărați cu chaat masala și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chaat MasalaChaat Masala
Picior De PuiPicior De Pui
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista