Tobe de pui cu sos Muhammara
Copane de pui cu sos Muhammara este un fără lactate și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână tobe de pui, sare, cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tobe de pui cu sos Muhammara, Sos Muhammara, și Miel K. K. cu sos de iaurt și Muhammara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 475 F. în timp ce cuptorul se preîncălzește, prăjiți nucile pe o foaie de copt în cuptor până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Se usucă puiul, apoi se pune într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) fără aglomerare și se freacă cu sare, piper și 2 linguri de ulei.
Se coace, fără a se întoarce, până se rumenesc și se fierbe, 30 până la 35 de minute.
În timp ce puiul se coace, amestecați ardei grași, pesmet, nuci, pastă de usturoi, melasă de rodie, chimen și cayenne într-un robot de bucătărie până când este cât mai neted posibil, aproximativ 1 minut. Cu motorul pornit, adăugați treptat restul de 6 linguri de ulei și amestecați până se combină bine. Condimentați sosul cu sare și stropiți peste puiul copt.