Toate Îmbrăcat G Stil Pizza

Toate Îmbrăcat G Stil Pizza
Reteta toate îmbrăcat G stil Pizza ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 7 ore și 15 minute. Pentru $ 7.29 pe portie, veți obține un fel principal care servește 3. O porție conține 1184 calorii, 46G de proteine, și 72g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, mozzarella di bufala, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina integrală de grâu, puteți urma acest fel principal cu Fulgi de ovăz și biscuiți de stafide cu rom condimentat cu făină integrală de grâu ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tăiței Îmbrăcați La Rece, În Stil Yibin, Ușor Îmbrăcat Mușcături De Pizza, și Una, două mese: rulouri de Pizza pentru copii și o plăcintă îmbrăcată pentru tine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul de roșii: într-un castron mare, adăugați roșiile, pătrunjelul, uleiul de măsline, Parmigiano, busuiocul uscat, oregano uscat, fulgii de chili, busuiocul proaspăt, usturoiul și mult piper crăpat și zdrobiți cu mâinile pentru a amesteca. Acoperiți și lăsați să stea la frigider timp de 3 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Oregano UscatOregano Uscat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru aluat: într-un bol mediu, amestecați drojdia cu apa caldă și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, sare și zahăr și amestecați. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Într-un castron mare, amestecați făina universală și integrală de grâu. Faceți o gaură în mijloc și turnați amestecul de drojdie. Încet mână se amestecă făina până când tot lichidul este absorbit. Dacă este prea umed, adăugați mai multă făină, 1/4 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
GrâuGrâu
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Presărați o stație de lucru curată cu făină și frământați aluatul până când este neted și elastic. Înveliți un bol ceramic mare cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați aluatul în vasul ceramic și răsturnați pentru a acoperi uleiul. Acoperiți partea superioară a aluatului cu folie de plastic și acoperiți vasul cu un prosop de vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Lăsați să crească până când aluatul și-a dublat dimensiunea, 2 ore. Puneți aluatul și lăsați să crească încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
8
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Ungeți tigaia de pizza cu untura de frunze. Formați aluatul în formă de tigaie. Puneți 2 linguri de sos pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați pizza pe raftul inferior al cuptorului timp de 5 minute, pentru a pre-crispa crusta. Scoateți din cuptor și adăugați încă 1/4 cană din sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați mozzarella, salamul, măslinele și pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PecorinoPecorino
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
12
Așezați pizza pe suportul cuptorului din mijloc și gătiți până când brânza este bulbucată, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți din cuptor. Scoateți imediat pizza din tigaie și presărați cu spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Tăiați în dreptunghiuri.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate79
Revista