Toasturi de șuncă și Cheddar Deviled
Șuncă Deviled și pâine prăjită Cheddar necesită în jurul valorii de 11 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de oțet de cidru, șuncă, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Toasturi de șuncă și Cheddar Deviled, Toasturi Cu Slănină Cheddar, și Toasturi Tunan și Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime și aliniați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie. Într-un castron mediu, amestecați împreună șuncă, maioneză, piper cayenne, sos Worcestershire și oțet.
Așezați pâinea, tăiată cu fața în sus, pe foaia de copt.
Întindeți amestecul de șuncă uniform deasupra și presărați Cheddar. Se fierbe până când brânza se fierbe și începe să se rumenească, 30 de secunde până la 1 minut.
Scoateți din broiler și lăsați să stea 3 minute. Se taie în 24 de bucăți și se servește cald.