Toasturi De Ceapă Caramelizate
Toasturile de ceapă caramelizate necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.6 pe portie. O porție conține 432 calorii, 15g de proteine, și 33g de grăsime. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 25%. Încercați Ceapă caramelizată și toasturi de afine, Supa de ceapa caramelizata si Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturi cu branza albastra, și Toasturi De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți 4 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, hamsiile tocate, cimbru, sare și piper și gătiți până când ceapa este dulce și maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Între timp, ținând cuțitul paralel cu placa de tăiere, radeți partea superioară și inferioară rotunjită a baghetei cu un cuțit zimțat, astfel încât să stea plat. Apoi tăiați bagheta pe jumătate pe lungime pentru a face 2 felii lungi de pâine.
Ungeți ambele părți ale fiecăruia cu restul de 4 linguri de unt.
Când ceapa este gătită, puneți feliile de pâine pe o foaie de copt și întindeți-le cu ceapa.
Garnisiți cu măsline și stropiți cu ulei de măsline.
Se introduce la cuptor și se coace până când pâinea este crocantă, aproximativ 15 minute. Duș cu Parmigiano.
Se taie în bucăți și se servește fierbinte.
Serviți toasturile de ceapă alături de un sortiment de carne italiană.