Toasturi cu fenicul și roșii uscate la soare
Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 159 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii uscate la soare tăiate julienne, bulb de fenicul, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Ouă, Fenicul Și Roșii Uscate La Soare, și Măsline marinate cu roșii uscate la soare și fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1 bulb de fenicul curățat și ras, sare, piper negru proaspăt măcinat și 2 lingurițe de ulei de măsline.
Periați încă 2 lingurițe de ulei de măsline uniform peste feliile de pâine; așezați pe o foaie de fursecuri. Prăjiți la cuptor până când sunt ușor crocante și rumenite (10-12 minute).
Întindeți 2 linguri de brânză de capră înmuiată, cu ierburi uniform peste fiecare felie de pâine; se acoperă cu 1/3 cană felii de fenicul, 2 linguri de roșii uscate la soare tăiate julienne și câteva frunze de fenicul tocate.