Toasturi Asiago

Toasturi Asiago
Toasturile Asiago necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan-brânză reggiano, usturoi, sos de maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Asiago Ale Dip, Fierbinte Asiago & Sunca Dip, și Asiago Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția baghetei, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aranjați feliile de baghetă într-un singur strat pe foaia de copt; întindeți amestecul de brânză pe baghetă. Se fierbe până când brânza este topită și aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
De asemenea, grozav cu maioneza Hellmann sau cea mai bună mâncare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară
4
Sfat: amestecul de brânză poate fi făcut până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Combinați ca mai sus și refrigerați acoperit până când este gata de utilizare
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista