Toast franțuzesc umplut de la La Isla
Toastul franțuzesc umplut Lan Isla ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 973 de calorii, 33 g de proteine și 49 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 106 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită migdale, marmeladă de guava, scorțișoară măcinată și zahăr. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine prăjită franțuzească umplută Lan Isla, Pâine prăjită franțuzească umplută cu mere și Cinnamon Toast Crunch® Pâine prăjită umplută cu mere.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-un castron mediu, folosind un bătător de mână, bate cele 2 linguri de unt și crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați marmelada și amestecați până se încorporează, apoi adăugați căpșunile și cojile de guava, folosind o racletă de cauciuc.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare.
Faceți o incizie (buzunar) pe partea crustă a celor 4 bucăți de pâine la aproximativ 3/4 din trecere. Incizia vă va permite să umpleți buzunarul. Se lasă feliile cu incizia, acoperite, la temperatura camerei înainte de a umple. Umpleți ușor feliile la temperatura camerei cu umplutură. Dați feliile umplute la frigider, cu deschiderea buzunarelor în sus, timp de 20 până la 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Adăugați toate ingredientele într-un castron de mică adâncime și amestecați bine.
Adăugați cerealele de porumb și migdalele într-o tavă și zdrobiți împreună. Înmuiați feliile de pâine în aluatul de ouă și apoi în amestecul de cereale.
Pune o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă 3 până la 4 linguri de unt. Cand untul s-a topit se adauga feliile de paine umplute si se rumenesc pe o parte, apoi se rastoarna si se da tigaia la cuptor pentru 8 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și transferați pâinea prăjită pe un platou de servire.
Stropiți cu marmeladă de guava și pudră de zahăr pudră înainte de servire.