Toast franțuzesc Haupia

Toast franțuzesc Haupia
Haupia French Toast este un mic dejun care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 489 de calorii , 8 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 1,97 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați smântână groasă, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce nu este atât de grozav. Încercați toast franțuzesc Balthazar Brioche , pâine prăjită umplută cu banane și brânză și pâine prăjită cu banane Foster de la Mommie Cooks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru a face haupia, turnați laptele de cocos într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecați apa și amestecați bine. Amestecați amestecul de zahăr în laptele de cocos și gătiți amestecând la foc mic până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inchi și se răcește până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Tăiați în pătrate de 2 inci.
6
Pentru a pregăti pâinea prăjită, faceți o fantă în centrul pâinii și umpleți haupia în centru. Tăiați pâinea la o tăietură în păr, de aproximativ 1 1/2 inch grosime. Ar trebui să aveți aproximativ 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
7
Într-un castron, combinați ouăle, smântâna, zahărul și scorțișoara și bateți până când ingredientele sunt bine amestecate. Înmuiați fiecare bucată de pâine în acest amestec, lăsându-i să se înmoaie pe ambele părți. Scuturați ușor orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Încingeți o grătar la 375 de grade F și prăjiți fiecare bucată de pâine până devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Pentru a servi se aseaza felii pe fiecare farfurie si se presara cu zahar pudra si se orneaza cu fructe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista