Toast franțuzesc Haupia

Toast franțuzesc Haupia
Haupia French Toast este un mic dejun care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 489 de calorii , 8 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 1,97 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați smântână groasă, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce nu este atât de grozav. Încercați toast franțuzesc Balthazar Brioche , pâine prăjită umplută cu banane și brânză și pâine prăjită cu banane Foster de la Mommie Cooks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru a face haupia, turnați laptele de cocos într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecați apa și amestecați bine. Amestecați amestecul de zahăr în laptele de cocos și gătiți amestecând la foc mic până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inchi și se răcește până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Tăiați în pătrate de 2 inci.
6
Pentru a pregăti pâinea prăjită, faceți o fantă în centrul pâinii și umpleți haupia în centru. Tăiați pâinea la o tăietură în păr, de aproximativ 1 1/2 inch grosime. Ar trebui să aveți aproximativ 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
7
Într-un castron, combinați ouăle, smântâna, zahărul și scorțișoara și bateți până când ingredientele sunt bine amestecate. Înmuiați fiecare bucată de pâine în acest amestec, lăsându-i să se înmoaie pe ambele părți. Scuturați ușor orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
8
Încingeți o grătar la 375 de grade F și prăjiți fiecare bucată de pâine până devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Pentru a servi se aseaza felii pe fiecare farfurie si se presara cu zahar pudra si se orneaza cu fructe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista