Toad-In-the-Hole cu sos de ceapă și roșii Cherry
O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei vegetal, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Rădăcină de legume și pancetta broască-în-gaură cu sos de ceapă, Cârnați și umplutură broască-în-gaură cu sos de ceapă, și Broasca În Gaură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand, pana devine aurie, 10-15 minute. Acoperiți; gatiti la foc mic pana la foarte mic si continuati sa gatiti, amestecand des pana se rumenesc si se inmoaie, aproximativ 25 de minute.Adăugați încet 1 lingură de făină în timp ce amestecați și apoi gătiți, amestecând continuu timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vinul, bulionul și sosul Worcestershire. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Opriți focul și lăsați-l să stea până la servire, moment în care reîncălziți sosul. Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, apa de cană și muștarul; condimentează cu sare și piper.
Se amestecă făina rămasă din cupa de la km.
Lăsați să stea 20 de minute.Înveliți cu ulei un vas de copt de 13 x 9 inci sau 3 litri de litru; se încălzește la cuptor 10 sau 15 minute, până se fumează fierbinte.
Se toarnă aluatul în vas. Aranjați cârnații deasupra; se presară rozmarin.
Coaceți până se umflă, 25 până la 30 de minute.
Serviți imediat cu sos și câteva roșii cherry (opțional) pe lateral.