Tiramisu Twinkle

Tiramisu Twinkle
Twinkle Tiramisu necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 556 de calorii, 6 g de proteine și 48 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca desert mediteranean. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Un amestec de napolitane cu vanilie, brânză mascarpone, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Twinkle Twinkle Little Stars, Tiramisu clasic și un tiramisu cu ciocolată și portocale fără cafea și Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pandișpanul în jumătate pe lungime și puneți jumătățile inferioare într-o tavă de 7 pe 11 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pandișpan Umplut Cu SmântânăPandișpan Umplut Cu Smântână
2
Stropiți jumătate din cafea peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)8 Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)
3
Bateți smântâna până la vârfuri moi și îndulciți-o cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)Pandișpan Umplut Cu Cremă (recomandat: Twinkies)
(recomandat: Twinkies)(recomandat: Twinkies)
4
Bateți puțin brânza mascarpone pentru a o slăbi și adăugați frișca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Lamaie GumaLamaie Guma
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă jumătate din acest amestec peste pandișpan și se întinde uniform. Mai faceți un strat cu blaturile pandișpanului și stropiți-le cu cafeaua rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Amestecați aproximativ 10 picături de colorant alimentar în amestecul de smântână rămas, suficient pentru a avea aceeași culoare galbenă ca și pandișpanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Întindeți acest lucru uniform peste pandișpan. Zdrobiți grosier napolitanele de vanilie și împrăștiați-le deasupra. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano

Tiramisu in meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Chianti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista