Tiramisu Rapid Și Ușor
Rețeta Tiramisu rapid și ușor ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă servește 15. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, maxwell House instant coffee, cool whip lite whipped topping și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tiramisu Rapid Și Ușor, Tiramisu Rapid, și Pâine Rapidă Rapidă Rapidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită la cafeaua combinată și 1 lingură. zahăr în castron mic; se amestecă până se dizolvă. Aranjați 1 buc. ladyfingers pe partea de jos a vasului 13x9-inch; perie cu 1/2 ceasca de cafea.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă.
Adăugați zahărul rămas; se amestecă bine.
Răspândiți jumătate din amestecul de brânză cremă peste ladyfingers în vas; top cu ladyfingers rămase.
Periați cu amestecul de cafea rămas; acoperiți cu amestecul de brânză cremă rămas.
Se presară cu pudră de cacao. Refrigerați 4 ore.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.