Tiramisu Cu Alune De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu cu alune de lămâie. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 15g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 806 calorii. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 6 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 5 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână zahăr, fursecuri ladyfinger, alune ușor și jupuite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Brownies Tiramisu cu alune de la barista prima coffeehouse, Tiramisu Cu Lămâie, și Lemon Tiramis.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sucul de lămâie, apa și zahărul la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 2 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească.;
Bateți smântâna într-un castron mare până se îngroașă.
Adăugați scorțișoara și 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până când crema ține vârfuri moi. Într-un alt castron, crema împreună restul de zahăr și brânză mascarpone timp de 30 de secunde.
Se amestecă 1/4 din cremă în mascarpone. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați frisca rămasă. Pune deoparte.
Așezați lichiorul de alune într-un castron mic și puțin adânc. Scufundați 16 dintre fursecurile ladyfinger în lichiorul de alune și tapetați fundul unui vas de servire de 13 pe 9 pe 2 inci sau alt vas de servire decorativ. Puneți orice lichior de alune rămas peste fursecurile înmuiate.
Întindeți 1/3 din amestecul de mascarpone peste fursecuri. Se acoperă cu 1/3 din alune.
Așezați siropul de lămâie într-un castron mic și puțin adânc. Înmuiați 16 fursecuri ladyfinger în sirop și așezați deasupra alunelor.
Întindeți 1/3 din amestecul de mascarpone peste fursecuri. Se acoperă cu 1/3 alune. Înmuiați fursecurile rămase în siropul rămas și așezați deasupra. Puneți orice sirop rămas peste fursecurile înmuiate.
Se întinde cu mascarpone rămas și se acoperă cu alune rămase și coajă de lămâie.
Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 6 ore sau de preferință peste noapte.
Scoateți tiramisu din frigider timp de 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano
Tiramisu funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Chianti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "