Tiramisu
Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $ 8.13 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 118g de grăsime, și un total de 3431 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de așchii de ciocolată dulce-amărui, zahăr, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 80%. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric cu Atașament pentru tel, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt groase și palide, aproximativ 5 minute.
Adăugați brânză mascarpone și bateți până se omogenizează.
Adăugați 1 lingură de espresso și amestecați până se combină bine.
Într-un vas mic de mică adâncime, adăugați espresso și rom rămas. Scufundați fiecare deget în espresso doar 5 secunde.
Lăsarea degetelor să se înmoaie prea mult timp le va face să se destrame.
Așezați degetul înmuiat pe fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci, rupându-le în jumătate, dacă este necesar, pentru a se potrivi cu fundul.
Întindeți uniform 1/2 din amestecul de mascarpone peste degete. Aranjați un alt strat de degete înmuiate și acoperiți cu amestecul de mascarpone rămas.
Acoperiți tiramisu cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore, până la 8 ore.
Înainte de servire, presărați cu așchii de ciocolată.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.