Tiramisu

Tiramisu
Tiramisu necesită aproximativ 12 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână degetele, zahărul cofetarilor, romul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul de tel la viteză mare timp de aproximativ 5 minute, sau până când este foarte gros și galben deschis. Reduceți viteza la mediu și adăugați 1/4 cană rom, 1/4 cană espresso și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ZahărZahăr
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Combinați restul de 1/4 cană de rom și 1 1/4 cană de espresso într-un castron puțin adânc. Înmuiați 1 parte a fiecărui ladyfinger în amestecul de espresso/rom și tapetați fundul unui vas de 9 pe 12 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă jumătate din amestecul de cremă espresso uniform deasupra. Înmuiați 1 parte a degetelor rămase în amestecul de espresso / rom și așezați-le într-un al doilea strat în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CremăCremă
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
ROMROM
5
Se toarnă restul de cremă espresso deasupra. Neteziți partea superioară și acoperiți cu folie de plastic. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Înainte de servire, presărați blatul cu ciocolată rasă și praf ușor cu zahăr de cofetari, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
7
Note: pentru a face espresso pentru această rețetă în aparatul de cafea electric cu picurare, folosiți suficientă apă pentru 4 căni de cafea plus 1/3 cană de espresso măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CafeaCafea
ApăApă
8
Puteți găsi savoiardi și mascarpone într-un magazin specializat Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista