Tiramisu
Tiramisu necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 317 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone din carton, zahăr brun, Kahl xusta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti burnița espresso, combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de lichior. Se răcește complet.
Pentru a pregăti umplutura, combinați brânzeturile într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați 1/3 cană zahăr granulat, zahăr brun și 2 linguri lichior; bateți la viteză medie până se omogenizează bine.
Împărțiți ladyfingers în jumătate pe lungime. Aranjați 24 de jumătăți de ladyfinger, tăiați laturile în sus, în partea de jos a unui vas de copt pătrat de 8 inci.
Stropiți jumătate de espresso stropiți peste jumătățile de ladyfinger.
Întindeți jumătate din umplutură peste jumătățile de ladyfinger și repetați procedura cu jumătățile rămase de ladyfinger, stropiți espresso și umpleți.
Combinați 1 1/2 lingurițe de cacao și ciocolată; presărați uniform deasupra umpluturii. Acoperiți și răciți timp de 2 ore.
Așezați scobitori în centru și în fiecare colț al vasului pentru a împiedica folia de plastic să se lipească de tiramisu pe măsură ce se răcește.