Tiramisu
Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cafea tare, cremă de brânză, rom și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și zahărul pudră într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Bateți în rom la viteză mică; pus deoparte.
Bateți frisca într-un castron mic răcit la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestecul de brânză cremă.
Împărțiți ladyfingers orizontal în jumătate. Aranjați jumătate din ladyfingers, tăiați părțile în sus, pe partea inferioară a tigaiei pătrate unse, 8x8x2 inci sau a tigaiei rotunde, 9x1 1/2 inci.
Stropiți 1/4 cană de espresso peste degete.
Întindeți jumătate din amestecul de cremă de brânză peste degete.
Aranjați ladyfingers rămase, tăiate părți în sus, pe amestecul de brânză cremă.
Stropiți cu restul de 1/4 cană espresso.
Se întinde cu amestecul de brânză cremă rămas.
Cerneti sau presarati cacao deasupra. Acoperiți și refrigerați aproximativ 4 ore sau până când umplutura este fermă. A se păstra acoperit la frigider.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.