Tiramis cu fructe de pădure mixte cu caș de tei
Tiramis mixt cu fructe de pădure cu caș de var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 362 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mure, recipiente cu brânză mascarpone, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat, Cupcakes Cu Lămâie Cu Cheie De Nucă De Cocos Cu Cremă De Unt Cu Coajă De Tei, și Cupcakes cheie de var cu caș cheie de var.
Instrucțiuni
Combinați afine,zmeură, mure, zahăr pudră și 1/2 ceașcăapă într-o cratiță mare. Se aduce la foc mic,amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când fructele de pădure sunt moi, dar încă intacte, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Transferați amestecul într-un castron mare; amestecați sucul de lămâie. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecăcăpșuni în amestec de fructe de pădure. Se răcește până larece, aproximativ 4 ore. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Combinați 1/3 cană de apă, 1/3 cană de zahăr șibenzi de coajă de var într-o cratiță mică. Aduceți lafierbeți la foc mediu, amestecând până când zahărulse dizolvă.
Se toarnă siropul în castron. Se răcește la camerătemperatura; aruncați coaja de var.
Folosind pensula de patiserie, perie ladyfingerspe ambele părți cu sirop. Aranjați într-un singur strat într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci,tăind pentru a se potrivi și acoperind complet fundul vasului.
Se toarnă amestecul de fructe de pădure răcit.
Combinămascarponă și smântână într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți până se omogenizează și ușor îngroșat (nu bateți prea mult sau amestecul se poate coagula).
Adăugați caș de var; bate doar până laamestecat. Drop mascarpone topping de marelinguri peste amestecul de fructe de padure.
Răspândiți uniform, acoperind complet fructele de pădure. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Lingurați tiramis aprox. în boluri și serviți.
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.
** O cremă de brânză italiană; vândut la multesupermarketuri și la piețele italiene.