Tilapianul învelit la cuptor este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 203 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți gingerroot, ardei iute, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tilapia Învelită La Cuptor, Tilapia învelită cu Prosciutto, și Tilapia La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați toate ingredientele de topping într-un castron.Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați un file pe fiecare frunză de banană și împărțiți toppingul uniform între ele, întinzându-l deasupra.Îndoiți fiecare frunză de banană pentru a forma un pachet în jurul fiecărui File și sigilați marginea fiecărui pachet cu o bucată mică de folie de aluminiu, sertizându-l strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Așezați pe o foaie de copt și coaceți 25 până la 30 de minute.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.