Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian încrustat cu plante parmezane. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 345 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 17. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet uscat, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia Incrustată Cu Cuscus, Fileuri De Tilapia Incrustate Panko, și Filete Tilapia Incrustate Peacan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați migdalele, pesmetul, parmezanul și condimentele într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Crostini Cu Usturoi, Optional
3
Periați ușor peștele cu ulei. Se acoperă uniform cu amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Așezați peștele pe tava de copt superficială, căptușită cu folie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
5
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.