Tilapia în stil toscan și fasole Cannellini
Tilapian stil toscan și Cannellini fasole ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 316 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, pungă de cuptor, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Fasole Cannellini toscane cu ciuperci, spanac și Pesto, Cannellini De Pui Toscan, și Fasole Cannellini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.
Așezați punga de cuptor Reynolds Circulatory în tigaie de 13x9x2 inci.
Adăugați făină, 2 lingurițe de condimente italiene, coajă de lămâie și 1/2 linguriță de sare în pungă; strângeți ușor punga pentru a amesteca condimentele.
Adăugați roșiile în punga cuptorului; strângeți ușor punga pentru a zdrobi roșiile.
Adăugați fasole, usturoi și vin în pungă. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a amesteca ingredientele. Aranjați ingredientele în strat uniform în pungă.
Rulați capătul deschis al sacului de trei ori pentru a-l ține deschis.
Periați tilapia cu ulei de măsline și suc de lămâie.
Presărați peștele cu condimentele italiene rămase; condimentați cu sare și piper, dacă doriți.
Puneți peștele în strat uniform pe amestecul de fasole în pungă. Desfaceți geanta.
Închideți punga cuptorului cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 15 minute sau până când fulgii de pește și fasolea sunt fierbinți. Tăiați cu atenție partea superioară a sacului deschis. Puneți sosul peste pește; garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.