Tilapia thailandeză cu sos de arahide

Tilapia thailandeză cu sos de arahide
Tilapia thailandeză cu sos de arahide este o fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 295 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați legume prăjite, sos de arahide, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos, Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry, și Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați legume congelate; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant. Împărțiți legumele în 4 farfurii; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Adăugați 1 lingură de ulei în aceeași tigaie; reduceți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați fileuri de pește; gatiti 3 minute. Întoarceți peștele; lingură și întindeți 1 lingură sos de arahide peste fiecare File pentru a acoperi. Gatiti aproximativ 4 minute mai mult sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Sos De ArahideSos De Arahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Serviți pește cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista