Tilapia Sufocată

Tilapia Sufocată
Tilapia sufocată necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,79 USD pe porție. O porție conține 493 calorii, 63G de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți la îndemână lămâi, file de tilapia, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. 39 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Tilapia Sufocată, Fileuri De Tilapia Sufocate – 5 Puncte, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fileurile de pește într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inch. Feliați lămâile în jumătate și stoarceți sucul peste fileuri, întorcându-le pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
LămâieLămâie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Presărați condimente de friptură după gust pe ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
4
Așezați o felii de brânză elvețiană peste fileuri, astfel încât acestea să fie acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
5
Puneți felii de roșii peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
BrânzăBrânză
6
Presărați oregano uscat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
7
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Revista