Tilapia Parmezană Friptă

Tilapia Parmezană Friptă
Tilapia parmezană friptă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatariană servește 6 și costă $3.24 pe portie. O porție conține 223 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, fileuri de tilapia, condimente de fructe de mare și suc de lămâie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tilapia Prăjită Cu Parmezan, Parmezan Tilapia Fript, și Tilapia Friptă Cu Parmezan.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se întinde pe fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
BolBol
2
Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 10-12 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Sparkling Wine și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista