Tilapia parfumată cu ghimbir cu Snaps de zahăr este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 379 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, sos de soia, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Rețetă de carne de vită de ghimbir prăjită de Grace Young cu Snaps de zahăr și morcovi, Ginger snaps, și Ginger Snaps.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.