Tilapia La Grătar Cu Usturoi Cu Cuscus

Tilapia La Grătar Cu Usturoi Cu Cuscus
Tilapia la grătar cu usturoi cu cuscus este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 74 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, roșii uscate la soare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 146 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia la cuptor cu fasole verde Chinoan și usturoi, Tilapia la cuptor cu fasole verde usturoi și roșii prăjite, și Cuscus Israelian Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, sarea de linguriță și piperul de linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați tilapia și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
3
Se lasa la marinat 10 minute.Între timp, gătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
4
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și roșiile uscate la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
PătrunjelPătrunjel
5
Încălziți grătarul la mare. Grătiți tilapia pe un grătar cu ulei până când este gătită, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se servește cu cuscusul și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
CuscusCuscus

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În18 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista