Tilapia la grătar cu hrean și maia cu ierburi

Tilapia la grătar cu hrean și maia cu ierburi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă tilapia la grătar cu hrean și maia cu ierburi. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 35 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 3,4 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită arpagic, frunze de pătrunjel, sare și piper și hrean. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. În general, această rețetă obține un scor excelent de 81%. Rețete similare includ kebab de creveți la grătar cu sos de smântână cu ierburi și hrean, piure de cartofi și napi cu hrean și salată de cartofi roșii cu hrean.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți broilerul. Ungeți o tavă mare de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Dulce, Tăiată în Sferturi1 Ceapă Galbenă Dulce, Tăiată în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
Pentru Ardeii De Câmp Formați, Spre Deosebire De Ardeii Grasi Rotunzi MiciPentru Ardeii De Câmp Formați, Spre Deosebire De Ardeii Grasi Rotunzi Mici
3
Se rade fin 1 lingurita de coaja de lamaie si se pune deoparte. Stoarceți sucul de la lămâie peste ambele părți ale peștelui. Se condimentează ambele părți ale peștelui cu sare și piper, după gust, și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
6 Pita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiate La Jumătate6 Pita De Grâu Integral 6 Inci), Tăiate La Jumătate
(recomandat: Marca Soho)(recomandat: Marca Soho)
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
Mandarine, Câte 3Mandarine, Câte 3
4
Puneți peștele pe foaia de copt pregătită și prăjiți până se înmoaie în furculiță, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, Câte 3Mandarine, Câte 3
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
5
Între timp, într-un castron mediu, combinați maioneza, coaja de lămâie, hreanul, arpagicul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Semințe De Fenicul, 1/3 PalmierSemințe De Fenicul, 1/3 Palmier
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
6
Serviți peștele cu amestecul de maioneză pus deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
Mandarine, Câte 3Mandarine, Câte 3

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista