Tilapia Gustoasă
Gustos Tilapian este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 351 calorii, 57G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână file de tilapia, pregătire min | 5 min, condimente cajun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tilapia ușoară și gustoasă a europarlamentarului, Fileuri Gustoase De Tilapia, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare cu sos, la foc mediu, sotăm împreună totul, cu excepția peștelui.
Adăugați peștele și reglați focul la mediu-mare. Peștele se va găti repede.Se rumenesc fiecare parte gătind timp de 3-4 minute pe fiecare parte. (reglați temperatura dacă este necesar). aveți grijă să nu gătiți prea mult peștele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.