Tilapia Fript
Tilapia fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 234 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,38 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de suc de lămâie, ceapă verde, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia Friptă Cu Parmezan, Tilapia Parmezan Fript, și Oreganata Tilapiană Friptă.
Instrucțiuni
Clătiți tilapia și uscați.
Se presară cu sare și piper.
Într-un castron larg, amestecați ulei de măsline, suc de lămâie, sos de pește, mărar proaspăt și uscat, turmeric, usturoi și ceapă verde.
Adăugați tilapia; întoarceți-vă pentru a acoperi bine. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Așezați tilapia într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 6 inci de la căldură până când peștele este opac, dar încă umed în centrul celei mai groase părți, 8 până la 10 minute.
Se servește fierbinte (vezi notele).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.