Tilapia frecat cu Chili cu sparanghel și lămâie
Tilapia frecată cu Chili cu sparanghel și lămâie este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 46 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. 467 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sparanghel, pudră de chili, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Tilapia Cu Lămâie-Chili, Steven Redzikowski pentru pui frecat cu lămâie cu sparanghel și ciuperci, și Tilapia cu sos de lămâie și chili.
Instrucțiuni
Aduceți 1 inch de apă la fiert într-o cratiță mare. Puneți sparanghelul într-un coș cu aburi, puneți-l în tigaie, acoperiți și aburiți până când este fraged, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie mare, întinzându-se să se răcească.
Combinați pudra de chili, pudra de usturoi și 1/4 linguriță de sare pe o farfurie. Dragați fileurile în amestecul de condimente pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați peștele și gătiți până când este doar opac în centru, rotind ușor la jumătate, 5 până la 7 minute în total. Împărțiți între 4 plăci. Adăugați imediat suc de lămâie, restul de 1/4 linguriță de sare și sparanghel în tigaie și gătiți, amestecând continuu, până când sparanghelul este acoperit și încălzit, aproximativ 2 minute.
Serviți sparanghelul cu peștele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.