Tilapia frecată cu Chili cu sparanghel și lămâie este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 46 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. 467 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sparanghel, pudră de chili, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Tilapia Cu Lămâie-Chili, Steven Redzikowski pentru pui frecat cu lămâie cu sparanghel și ciuperci, și Tilapia cu sos de lămâie și chili.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 inch de apă la fiert într-o cratiță mare. Puneți sparanghelul într-un coș cu aburi, puneți-l în tigaie, acoperiți și aburiți până când este fraged, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe o farfurie mare, întinzându-se să se răcească.
3
Combinați pudra de chili, pudra de usturoi și 1/4 linguriță de sare pe o farfurie. Dragați fileurile în amestecul de condimente pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați peștele și gătiți până când este doar opac în centru, rotind ușor la jumătate, 5 până la 7 minute în total. Împărțiți între 4 plăci. Adăugați imediat suc de lămâie, restul de 1/4 linguriță de sare și sparanghel în tigaie și gătiți, amestecând continuu, până când sparanghelul este acoperit și încălzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Serviți sparanghelul cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.