Tilapia De Susan

Tilapia De Susan
Tilapia de susan necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 355 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, fileuri tilapia, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Miere De Susan Tilapia, Legume prăjite Tilapian și ghimbir-Susan, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones).

Instrucțiuni

1
Așezați tilapia într-un castron și stropiți cu uleiul de susan. Condimentează cu usturoiul, condimentul Italian, sarea kosher și piperul. Acoperiți și marinați cel puțin 30 de minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
TilapiaTilapia
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Transferați tilapia și marinada într-un vas de copt și coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
TilapiaTilapia
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista