Această rețetă face 4 porții cu 99 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă 43 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tilapia de nucă de roșii ar putea fi o extraordinară pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, pește, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tilapia De Nucă De Roșii, Tilapia la cuptor cu pesto de nucă de rucola și crustă de pesmet, și Tilapia De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.