Tilapia cu Tomatillos și Avocado umplut cu Maque Choux
Tilapia cu Tomatillos și Avocado umplut cu Maque Choux ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 5.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 619 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, paprika, tilapia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tilapia lui Kim cu Maque Choux, Maque Choux, și Maque Choux pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează peștele cu sare, piper, chimen, boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 lingură de ulei, 1 rotire a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Încălziți o placă de servire rezistentă la cuptor într-un cuptor cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Sote pește 3 minute pe fiecare parte sau până la opac. Strângeți sucul de 1/2 var peste pește și glisați cu grijă fileurile pe platou cald. Acoperiți peștele pentru a-l menține cald. Întoarceți tigaia la foc și adăugați lingura rămasă de ulei, 1 rotire a tigaiei. La foc mediu, sotati rapid ceapa rosie, jalapeno si usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Sote un minut sau cam asa ceva, se adaugă tomatillos cubulete cu semințe și sucuri. Se condimentează amestecul cu sare grosieră și se sotează amestecul de legume 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
7
După ce vă faceți sosul să funcționeze, obțineți o a doua tigaie fierbinte la foc moderat pentru maque choux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin (1 rotire a tigaiei), ceapă tocată, jalapeno și ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Sote 2 sau 3 minute. Lucrând pe o farfurie pentru a prinde sucurile lăptoase, răzuiți porumbul de pe știulete. Rupeți sâmburii și turnați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Combinați porumbul cu ardeii și ceapa. Condimentează cu un strop de zahăr, o picătură de piper cayenne și sare. Când bulele de amestec, reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Tăiați untul în bucăți și amestecați în amestecul de porumb. Lăsați amestecul să fiarbă și gătiți până la crem, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12
În timp ce porumbul funcționează, întoarce-te la sosul tău pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță Brite
13
Adăugați berea și sucul de 1/2 var și cilantro în tigaie. Se fierbe sosul cu 5 minute mai mult, apoi se toarnă sosul fierbinte peste fileurile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Garnisiți platoul cu câteva crenguțe suplimentare de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
15
Tăiați avocado în 1/2 pe lungime și îndepărtați gropile. Strângeți sucul de lămâie peste avocado pentru a nu le rumeni și condimentați-le cu puțină sare grosieră. Aranjați pe placa de servire.
Pentru a servi, umpleți avocado cu maque choux, permițând porumbului să se varsă în jos și peste părțile laterale ale avocado pe platoul de servire. Avocado copt este îndepărtat de piele cu mușcături de porumb cremos, cald și ardei.
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.