Tilapia cu salată de castraveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu salată de castraveți. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de condimente de lămâie-piper, castraveți, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia cu gust de castravete, Tilapian Și Quinoa Cu Fetan Și Castraveți, și Tilapia la grătar cu sos de iaurt de castraveți.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați ingredientele de pansament. Se amestecă ingredientele salatei pentru a acoperi.
Pe farfurie, amestecați făina și condimentele. Pe a doua farfurie, așezați pesmet. În castron, bateți oul cu furculița. Înveliți peștele cu amestec de făină. Se înmoaie în ou; se acoperă bine cu pesmet.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați 2 fileuri de pește; gatiti 3 minute. Întoarceți cu grijă peștele. Reduceți căldura la mediu; gatiti aproximativ 3 minute mai mult sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita. Repetați cu uleiul și peștele rămas.
Serviți pește acoperit cu salată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa