Tilapia cu migdale prăjite și măsline verzi

Tilapia cu migdale prăjite și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 563 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper kosher, măsline, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma migdalele albite, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Con De Pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Ciugulituri spaniole: măsline fierbinți cu citrice și condimente, migdale Marconan, năut prăjit cu boia, Pui Cu Migdale Și Măsline Verzi, și Salată roșie și verde cu migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, prăjiți migdalele într-o tigaie mare din oțel inoxidabil de 12 inci, la foc mediu, până se rumenesc.
Se transferă într-un castron mediu și se amestecă măslinele feliate. Pune deoparte.
Bateți împreună oțet de Sherry, suc de lămâie, muștar Dijon și 3 linguri de ulei de măsline într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare până la sclipire. Condimentați fileurile cu sare și piper și apoi adăugați în tigaie câte se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste pe fund, aproximativ 4 minute. Flip și maro pe cealaltă parte, încă 4 minute. Repetați dacă este necesar cu fileurile rămase.
Adăugați fasole verde în apă clocotită și gătiți până la verde strălucitor și fraged, dar încă ușor crocant, 3 până la 4 minute.
Scurgeți fasolea verde într-o strecurătoare și apoi aruncați cu 2 linguri de vinetă. Gustați și adăugați mai multă vinetă, dacă este necesar.
Serviți pește cu fasole verde.
Presărați deasupra amestecul de migdale și măsline și stropiți cu puțin plus de vinetă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris