Tilapia Cu Ghimbir Portocaliu

Tilapia cu portocale de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 149 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 1,13 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, ulei vegetal, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia Cu Ghimbir Portocaliu, Tilapia Cu Ghimbir Portocaliu La Grătar, și Tilapia de soia cu ghimbir portocaliu Kelleigh.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti marinada, într-un castron mic, amestecați sucul de portocale și usturoiul curățat, ghimbirul și uleiul.
Așezați fileurile într-un vas puțin adânc și acoperiți cu marinada timp de 20-30 de minute.
Scoateți tilapia din marinată și rezervați-o.Dragați fileurile în făină condimentată pentru a acoperi scuturarea excesului.
Încălziți 2 tbs ulei într-o tigaie mare de sote la foc mediu și adăugați tilapia și gătiți până când sunt ușor aurii 3-4 minute pe fiecare parte și apoi scoateți din tigaie.
Adăugați marinada rămasă în tigaie aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, reduceți focul și fierbeți până când are o consistență de glazură, 3-4 minute.
Se toarnă sosul peste tilapia și se ornează cu ceapă verde.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.