Tilapia cu crustă de nuci de pin

Tilapia cu crustă de nuci de pin
Tilapianul cu crustă de nuci de pin este un pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 1300 calorii, 110g de proteine, și 81G de grăsime. Pentru $12.6 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, buruieni de mărar, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Încercați Tilapia Cu Crustă De Nuci De Pin, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Tilapia Cu Crustă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați nucile de pin, făina, mărarul, piperul de lămâie și usturoiul salt.In un alt castron superficial, combinați oul, sucul de lămâie și mierea.Înmuiați peștele în amestec de ouă, apoi acoperiți cu nuca mixture.In o tigaie antiaderentă, gătiți peștele în unt la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară cu mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate69
Revista