Tilapia crocantă la cuptor cu Fettuccine de lămâie-roșii

Tilapia crocantă la cuptor cu Fettuccine cu lămâie - roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 898 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, boia de ardei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tilapia Crocantă La Cuptor, Tilapia Cu Crustă De Tortilla La Cuptor, și Fettuccine De Roșii Și Usturoi Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja de la lămâi la 4 lingurițe egale.
Tăiați lămâile în jumătate; strângeți sucul din lămâi într-o ceașcă de măsurare pentru a egala 2 linguri.
Combinați panko, paprika și 2 lingurițe. coaja de lămâie într-un vas superficial.
Presărați pește cu 1 linguriță. sare. Scufundați peștele în 1/4 cană de unt topit; dragă în amestec panko, apăsând panko pentru a adera.
Așezați peștele pe un suport ușor uns într-o tigaie de carne căptușită cu folie de aluminiu.
Stropiți restul de 2 linguri. unt topit peste pește.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Între timp, pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează 5 până la 6 minute sau până devin aurii.
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Adăugați roșiile și gătiți 5 până la 6 minute sau până când amestecul de roșii începe să se îngroașe. Se amestecă 2 linguri. suc de lămâie, 2 linguri. capere și restul de 2 lingurițe. coaja de lămâie și 1 linguriță. sare; gatiti 2-3 minute.
Se ia de pe foc și se aruncă cu paste fierte fierbinți, brânză feta și busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.