Tilapia Crocantă Cu Pâine Cu Sos Tartar Clasic
Tilapia crocantă cu sos Tartar clasic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 721 calorii. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, suc de lămâie, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tilapia crocantă cu pâine cu sos Balsamic de roșii, Bețișoare De Pește Coapte Cu Sos Tartar, și Sandvișuri de pește pâine cu sos Tartar de mentă-Caper.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 93°. tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte. Într-un castron mic, amestecați maioneza, ceapa roșie, gustul, pătrunjelul, caperele și sucul de lămâie. Acoperiți și refrigerați. Aliniați trei feluri de mâncare largi.
Puneți făina în prima; bateți ușor ouăle în a doua; puneți pesmetul în a treia. Condimentează tilapia cu sare și piper. Lucrând cu câte un file, acoperiți-l cu făină și scuturați excesul. Apoi înmuiați fileul în ou și dragați-l în pesmet, bătându-i pentru a-i ajuta să adere. Puneți fiecare file de pâine pe o farfurie sau tavă pe măsură ce îl terminați.
Se toarnă uleiul adânc de 1/4 inch întigaie de 10 până la 12 inci.
Se încălzește la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează, sau până când un pesmet sfârâie și se rumeneste rapid când este aruncat în ulei. Gatiti doua dintre fileurile de tilapia pana cand sunt crocante si rumenite, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe foaia de copt, presărați sare și păstrați cald la cuptor în timp ce gătiți cele două fileuri rămase.
Se servește imediat cu pene de lămâie și sosul tartru.
pe baza a patru porții, calorii
28, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
10, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.