Tilapia crocantă Chipotle Lime cu sos rece de Avocado

Tilapia crocantă Chipotle Lime cu sos rece de Avocado
Crispy Chipotle Lime Tilapia cu sos de Avocado rece ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1171 calorii. Un amestec de chipsuri de tortilla, lapte, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Tacos picant Tilapia Baja cu salată de Lime și sos de coriandru de Avocado, Cartofi Prăjiți Crocanți Cu Avocado Și Sos De Scufundare Chipotle, și Boluri Tilapia la grătar cu cremă de avocado Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați ardeiul chipotle, sosul adobo, salsa și 1 lingură de suc de lămâie într-un blender și amestecați până se omogenizează; periați amestecul pe ambele părți ale fiecărui file de tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Sos AdoboSos Adobo
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întindeți chipsurile de tortilla zdrobite în fundul unui vas adânc; dragați fileurile acoperite în chipsuri pentru a acoperi. Aranjați fileurile pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți fileurile 15 minute; întoarceți și pulverizați ușor cu spray de gătit. Continuați să coaceți până se rumenesc, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
În timp ce peștele se coace, așezați avocado, smântână și 1 lingură de suc de lămâie și amestecați până se omogenizează. Se amestecă laptele 1 lingură la un moment dat până când consistența este similară cu pansamentul de fermă. Se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul peste fileurile coapte pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ranch DressingRanch Dressing
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
SosSos
PeștePește
LapteLapte

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista