Rețeta Tilapia Ceviche ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 143 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați tilapia, proaspăt coriandru, castraveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Tilapia Ceviche, Tilapia Ceviche, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos) pentru rețete similare.
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.