Tilapia Acoperită Cu Covrig

Tilapia Acoperită Cu Covrig
Covrig acoperit Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1805 calorii, 109G de proteine, și 96G de grăsime pe porție. Pentru $9.77 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână maioneză, covrigi, file de tilapia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza covrigi ai putea urma acest curs principal cu Covrigi Cu Unt De Arahide ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tilapia Acoperită Cu Parmezan, Tilapia Acoperită Cu Curry, și Tilapia acoperită cu ierburi cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Periați ambele părți ale fileurilor cu maioneză.Înveliți cu covrigi zdrobiți apăsând dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Linguriță De Gust Dulce De Murături1-1/2 Linguriță De Gust Dulce De Murături
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
3
Așezați într-o tigaie ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
4
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate52
Revista